Studietrøjer

image

En studietrøje er en trøje til minde om jeres klasse. Enten i gennem en speciel trøje til rejsen, eller bare en trøje der repræsenterer netop jeres klasse.

Der er ingen grænser for designet af jeres studietrøje. I kan helt selv bestemme designet af trykket, dimensioner samt deres placering på trøjen. I kan også gøre trøjerne mere individuelle ved at bestille navnetryk på de forskellige trøjer.

Trykstørrelser:
En standard studietrøje består af et A4 tryk på ryggen og et 10x10cm tryk på brystet. A4 trykket kan placeres lodret eller vandret på ryggen alt efter ønske. 10x10cm trykket placeres som standard på venstre bryst.

Trykket:
Stregerne på jeres tegning skal være tydelige da tynde strejer kan medføre en dårligere kvalitet af trykket på tøjet. I kan vælge mellem at scanne tegningerne ind og sende dem til os i en mail sammen med bestillingslisten eller sende tegningerne til os med posten. Det anbefales at I sender tegningerne digitalt da illustrationen med posten kan blive beskadigt og kan være med til at forøge leveringstiden.
For mere information om tryk på studietrøjen se: http://www.trojetryk.dk

Navnetryk:
Hvis I ønsker at gøre jeres trøjer mere personlige tilbyder vi individuelle navnetryk. Vi tilbyder et lille navnetryk (20mm x 100mm) og et stort navnetryk (50mm x 420mm).

Bukser:
Vores bukser er inklusiv et 15x15cm tryk. Trykket kan placeres alt efter ønske, standard placering af trykket er højre balde.
Bemærk at tryk henover bagen ikke anbefales da syningen på buksen kan skade trykket.

Farvevariation:
De reelle farver kan variere en smule som set fra billedet inde under produkter, ønsker man derfor en bestemt farve er det en god idé at bestille prøvetøj først.